Telefon birou

0771 688 002

Telefon birou
Contact

COMPANIA LA SEGHERIA L&P


⚙️ – Firma noastra a fost înființată în 2017 și ne-am dorit de la început să aducem ceva nou pe piața din România și cea internațională. Credem că putem să creăm ceva nou aici cu ceea ce am învățat în străinatate și putem aduce un plus de valoare domeniului în care activăm. Așteptăm întrebări și sugestii pe pagina de contact pe website-ul lasegheria.ro unde suntem deschiși oricăror discuții.

🖼 – Toţi cei care vor să înveţe o meserie frumoasă, bănoasă să vină la atelierul nostru de pe strada Lucian Blaga, nr. 89-91 zilnic de luni până vineri. Aici pot să facă această muncă într-un mod profesional cu scule şi utilaje de ultimă generaţie unele chiar achiziţionate în 2018. Credem că încă este nevoie de tâmplari şi noi îi putem forma şi le putem asigura un salar decent pe masura aşteptărilor lor. Avem şi bonusuri pentru angajaţii la care vedem dorinţă de a învăţa şi implicare, a declarat Rolland Szabolcs Lazin, patronul La Seghera L&P din Satu Mare.

Dacă sunteți interesaţi de mobila la comanda, nu ezitati sa ne contactati pe mail sau să sunați la datele de contact de mai jos:

– Lucian Blaga, 89-91, Satu Mare
– 0771 688 002
– lasegheria2017@gmail.com
– lasegheria.ro

LA SEGHERIA L&P

Debitare si cantuire PAL


Serviciile oferite de firma noastra:

  • DEBITARE SI FINISARE PAL, MDF, PFL
  • COMERCIALIZARE ACCESORII MOBILA
  • COMERCIALIZARE ELECTROCASNICE BUCATARIE
  • PRETURI VARIABILE IN FUNCTIE DE GAMA
  • PRODUCTIE DE MOBILA LA COMANDA
  • OFERIM O GAMA LARGA DE CULORI, NUANTE DE MATERIALE LEMNOASE